Ascultă Online Radio Cernăuți

25 sept. 2018

Rămas bun, prieteni români și ucraineni,




Vă mulțumesc pentru colaborarea bună pe care am avut-o în perioada mandatului meu de consul general al României la Cernăuți, timp de 5 ani și trei luni. Consulatul General al României la Cernăuți a încercat să răspundă la toate solicitările Dvs., ne-am dorit, în această perioadă, să fim deschiși în dialog cu Dvs. Vă mulțumesc pentru modul constructiv în care ați ales să răspundeţi invitațiilor noastre de a promova valorile românești, europene în Ucraina, de a clădi și reclădi punți de legătură între statele și popoarele noastre, la nivel regional.
Mulțumesc de asemenea domnului ambasador Cristian Leon-Țurcanu, Ambasadei României la Kiev, colegilor de la Consulatul General României la Odessa, Consulatul României de la Solotvino, Centralei MAE, comunității românești din regiunea Cernăuți, instituțiilor și autorităților județene și locale din România, autorităților ucrainene, universitarilor români și ucraineni,mass media, echipei Consulatului General al României la Cernăuți, pentru sprijinul acordat în exercitarea atribuțiilor asumate.
În următoarea perioada, conducerea Consulatului va fi preluată de noul consul general Irina-Loredana Stănculescu, căreia îi doresc mult succes în activitate.
Rămas bun, prieteni români și ucraineni
Eleonora Moldovan
Consul general
CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI LA CERNĂUȚI

























Fotografii și materiale video de  Nicolae  Hauca  de la ultimul eveniment protocolar, organizat cu prilejul încheierii misiunii mele diplomatice.
Mai multe  fotografii aici:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu