Ascultă Online Radio Cernăuți

27 nov. 2015

Expoziţia artistului fotograf Vasile Paladean (Ucraina) 2015

CU  OCAZIA   ZILEI  NAȚIONALE A ROMÂNIEI ȘI PRIN  SUSȚINEREA CONSULATULUI  GENERAL  AL   ROMÂNIEI LA  CERNĂUȚI
ÎN  ZIUA DE 01 DECEMBRIE 2015  MUZEUL DE ARTĂ DIN CERNĂUȚI VA GĂZDUI
EXPOZIȚIA PERSONALĂ
A ARTISTULUI FOTOGRAF VASILE PALADEAN DIN CERNĂUȚI (UCRAINA).
EXPOZIȚIA CUPRINDE 40 DE FOTOGRAFII ALB-NEGRU ŞI COLOR CU O TEMATICĂ de PORTRETE INSTANTANEE   surpriZE pt. spectatori si PT.  PERSOANELE, care au  FOST  SURPRINse DE CĂTRE obiectivul maestrului.
ARTISTUL FOTOGRAF EXPOZANT S-A NĂSCUT ÎN DATA DE 01 MAI 1943 ÎN SATUL OSTRIŢA, RAIONUL HERŢA ŞI A FOST ATRAS DE FOTOGRAFIE DIN COPILĂRIE. A REALIZAT MAI MULTE IMAGINI ÎN PRIMA PARTE A CARIEREI SALE CU APARATE ANALOG ŞI ULTERIOR CU APARATE DIGITALE. IMAGINILE SALE AU FOST PUBLICATE ÎN DIFERITE ZIARE ŞI REVISTE ÎN LIMBĂ ROMÂNĂ ŞI UCRAINEANĂ DIN CERNĂUŢI, PRECUM ŞI ÎN PRESA CENTRALĂ.
ÎN PREZENT ESTE MEMBRU AL FOTOCLUBULUI „POZITIV” DIN CERNĂUŢI, IAR ÎN PRIMĂVARA ANului 2014 A DEVENIT ŞI MEMBRU AL ASOCIAȚIEI „EURO FOTO ART” DIN ORADEA.
ARTISTUL FOTOGRAF EXPOZANT A PARTICIPAT CU MARE BUCURIE LA DIFERITE DEPLASĂRI DE CREAȚIE EFECTUATE ÎN DIFERITE REGIUNI ALE ROMÂNIEI ŞI UCRAINEI.
DE ASEMENEA A FOST INVITAT SĂ FACĂ PARTE ÎN MAI MULTE JURII ALE UNOR SALOANE INTERNAȚIONALE DE PRESTIGIU ORGANIZATE LA ORADEA, SUCEAVA ŞI CLUJ NAPOCA.

VERNISAREA   EXPOZIȚIEI  VA  AVEA  LOC IN  ZIUA DE  01 DECEMBRIE 2015   LA  ORELE  11-00. INTRAREA  ESTE  LIBERĂ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu