Ascultă Online Radio Cernăuți

9 iun. 2014

Sarbatoarea Sfintei Treimi la RESTAURANTUL LA MULTI ANI - 2014

J -


       În  ziua de duminică, 8 iunie 2014a avut   loc  o seară de creaţie susţinută de copiii orfani din regiunea Cernauti. Sarbatoarea dedicata Sfintei Treimi a avut loc la Restaurantul LA MULTI ANI de pe strada Stasiuk 14 A ( acum str. Sotnea celestă) din Cernăuţi.
Un video reportaj şi fotografii realizate de Nicolae Hauca de la acest eveniment se pot vedea pe:+

2 comentarii:


 1. Каролина Житару
  ·
  SINCERE MULTUMIRI TUTUROR CELOR CARE NE -AU AJUTAT SA ORGANIZAM O SARBATOARE DEOSEBITA PENTRU COPIII ORFANI IN RESTAURANTUL LA MULTI ANI DIN CERNAUTII! AM TRAIT EMOTII DE NEUITAT - DE LA COMPASIUNE SCALDATA IN LACRIMI PANA LA ADMIRATIE! DUMNEZEU SA VA DEA DIN PLIN TUTUROR CARE ATI CONTRIBUIT MATERIAL! FRUMOS A FOST CAND UCRAINENII ORFANI DE LA ORSHIVTI S-AU BUCURAT DE ATENTIA ROMANILOR BUCOVINENI ! AICI VOI MENTIONA IN PRIMUL RAND ORGANIZATORUL- RESTAURANTUL LA MULTI ANI, APOI PRIETENII NOSTRI DE LA "RETRO", NOUA SULITA, DOAMNA ELIZA DE LA VOLOCA, COLEGII DE LA CHERNIVTSI NEWS SI PRESA DE LIMBA ROMANA CARE A FOST ALATURI. IN NUMELE COPIILOR ORFANI VA MULTUMIM!

  RăspundețiȘtergere
 2. Каролина Житару
  . ·
  MULTUMIM MULT SI ARTISTULUI EMERIT AL UCRAINEI NICOLAE HACMAN PENTRU SURPRIZA CU CARE I-A BUCURAT PE COPIII DE LA ORFELINATUL ORSHIVTSI SI PE NOI, CEI DE LA RESTAURANTUL LA MULTI ANI!

  RăspundețiȘtergere