Ascultă Online Radio Cernăuți

15 feb. 2016

Primăriile din Slatina, UCRAINA, și Sighetu Marmației, partenere în proiecte transfrontaliere



Marți, 16 februarie 2016, la sediul primăriei din Slatina va avea loc o întâlnire la care vor participa reprezentanți ai Primăriei Sighetu Marmației (viceprimarul Horia Scubli), ai Primăriei Slatina, ai  firmei Wise Finance Solution București (director Bogdan Hossu jr. și asistent manager Ștefan Cozma) și ai Liceului din Slatina (director Adriana Pop). 
De la Ujgorod va fi prezentă Renata Moiș (din cadrul Departamentului Colaborări Internaționale al Regiunii Transcarpatia).
Scopul întâlnirii este de a demara împreună proiecte transfrontaliere în beneficiul ambelor comunități, pentru care să se obțină fonduri europene. Trebuie precizat că Wise Finance Solution București este o firmă de mare calibru, având filiale și în străinătate, și e specializată în întocmirea de proiecte cu finanțare europeană. Până în prezent, proiectele  elaborate de Wise Finance Solution au avut o rată de succes de 100%. Colaborarea cu această firmă a devenit posibilă datorită demersurilor Asociației „Boema OJT” Baia Mare (președinte Mihai Cozma).

Asociația Culturală „Boema OJT” Baia Mare,

Președinte Mihai Cozma

FOTO   de  Nicolae  Hauca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu