Ascultă Online Radio Cernăuți

31 dec. 2015

Mesaje de felicitare

CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI
în Cernăuţi 

Actualitatea consulatului


Mesaj de felicitare

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă şi a Noului An, vă transmit cele mai frumoase şi creștinești gânduri de bine, fericire şi noroc, realizarea tuturor proiectelor, atât în plan personal cât şi profesional.
Vă mulțumesc, tuturor, pentru colaborarea din cursul anului 2015 şi nutresc speranța că vom avea același spor şi în anul care se apropie, in derularea proiectelor comune, pentru promovarea intereselor bilaterale româno-ucrainene.
La mulți ani 2016!

Eleonora MOLDOVAN
Consul General 


FIE-VĂ VIAŢA NUMAI  LUMINĂ!... 


Dragii mei prieteni de suflet şi de credinţă. Dragi fraţi şi surori întru dorinţa de bine. Doamnelor şi domnilor.
Au mai rămas câteva ore până-n clipa când ne vom lua rămas bun de la bucuriile sau necazurile câte le-am avut fiecare dintre noi pe tot parcursul  acestui an de la care ne luăm rămas bun.
A fost un an bun?... A fost un  an rău?....
Fiecare dintre noi are părerile sale despre anul ce, iată, devine déjà istorie. Unele bine întemeiate în lumină, altele mai puţin, pe alocuri scăldate-n lacrimi.
Dar dacă am ajuns la sfârşitul lui în viaţă, în casele, în familiile în cercurile noastre de prieteni şi acuma, iată, ne îndreptăm cu paşi repezi gândurile şi visele, speranţele şi dorurile spre anul 2016 care din clipă în clipă va bate cu aripi de vise  luminoase în sufletele noastre, înseamnă că a fost un an bun, un are pentru care trebuie să-I mulţumim, recunoscători, Celui de Sus că ni l-a dat şi l-am cunoscut cu toate plusurile şi minusurile sale trăindu-L.
Pentru că printre necazuri şi supărări, printre insuccese sau pierderi irecuperabile, printre deziluzii şi regrete, fiecare dintre noi a avut şi multe zile senine, bucurii şi fericiri neaşteptate, diverse sărbători şi alte momente de neuitat, de victorie, împliniri  mai mult sau mai puţin demne de a fi înscrise pe răbojul vieţii noastre.
 De aceasta şi gândurile mele se îndreaptă  acum, în pragul noului an, către domniile voastre cu mulţumiri adresate Celui de Sus pentru toate momentele frumoase ale vieţii mele care au fost şi sunt legate de numele  înnobilator al domniilor voastre pentru a vă mulţumi că faceţi parte din viaţa mea.
Fie ca sufletele domniilor voastre să vibreze în armonie şi pace, iubirea să vă primească în bratele ei pline de căldură şi duioşie,înţelepciunea şi curajul să vă călăuzească deciziile, iar norocul să vă urmeze oriunde...
Anul ce vine să vă ajute să descoperţi minunea unei vieţi împlinite...LA ANU ŞI LA MULŢI ANI, dragii mei!  Fie-vă viaţa numai lumină şi în lumină să vieţuiţi.
Vă urează cu drag

 Vasile TĂRÂŢEANU şi familia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu