Ascultă Online Radio Cernăuți

23 iul. 2012

Vernisaj de “aur” la Cernăuţi - Ucraina


Asociaţia Artiştilor Fotografi din România - Oradea (AAFR) şi Societatea pentru Cultură Românească „Mihai Eminescu” din regiunea Cernăuţi - Ucraina au vernisat în data de 22.07.2012 la ora 12:00 expoziţia personală de fotografie artistică «La început a fost … argila». Autor - Hauca Nicolae, fotoreporter la ziarul «Свобода Слова» („Libertatea Cuvântului”), membru AAFR şi al Fotoclubului „Pozitiv”, Cernăuţi, Ucraina. La vernisaj au participat şi au luat cuvântul: Corneliu Ionel Ciubotaru - consul la Consulatul general al României la Cernăuţi, Nicolae Toma - redactor şef la ziarul Zorile Bucovinei si Dumitru Verbiţchi , redactor şef la ziarul Libertatea Cuvântului din Cernăuţi, unde autorul a activat în calitate de fotoreporter. Oratorii l-au felicitat pe autor cu jubileul de aur - 50 de ani şi i-au dorit noi succese în arta fotografică. Expoziția cuprinde 40 de lucrări alb-negru şi color sub genericul: transformarea lutului din simpla materie prima în obiecte uzuale şi de artă. Expoziția va rămâne la dispoziţia publicului în perioada 22.07- 23.08.2012 în Galeria „Euro Foto Art”, din Cernăuţi, Piaţa Centrală, nr. 9. Intrarea liberă ! SURSA: http://www.aafro.ro/expozitii/vernisaj-de-aur-la-cernui---ucraina/
***************************************************************** FOTO: https://picasaweb.google.com/117910556505622716012/LAINCEPUTAFOSTARGILA02?authkey=Gv1sRgCIjf1unr8YqleQ ******************************************************************************* http://photospilka.com/vystavki/vistavka-hudozhnoyi-fotografiyi-cpochatku-bula-glina-2.html ALBERT KOMARI: http://artkomari.ucoz.ru/news/spochatku_bulo_slovo_chi_glina/2012-07-26-145

16 comentarii:

  1. Urari...
    От кого: gheorghe petrila
    Кому: NICOLAE HAUCA
    23/07/2012, 08:17
    Draga Nicolae,

    Cu ocazia zilei de nastere iti doresc sanatate, fericire si tot binele din lume, alaturi de cei dragi sa traiesti numai bucurii, sa ti se implineasca toate nazuintele, sa ai succese pe toate planurile! La multi ani!

    Cu prietenie, Ghita Petrila din Oradea.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!!!!!
    От кого: Hutskal Mihai
    Кому: haucanicolae@gmail.com
    23/07/2012, 11:12


    Ramai tanar si frumos, chiar de-aduci putin folos
    La vecine si sotie, sa traiesti pin-la o mie,
    Ani frumosi si cit mai multi, baiteii sa-ti ajuti
    Paza fie-ti Dumnezeu si la bine si la greu!!

    La multi ani!!!!!
    Lidia si Mihai

    RăspundețiȘtergere
  3. Happy Birthday from Galeria Foto
    От кого: "Galeria Foto"
    Кому: euromedia46@gmail.com
    23/07/2012 02:14

    Hello HAUCA NICOLAE,

    We at Galeria Foto would like to wish you a happy birthday today!!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani HAUCA NICOLAE
    От кого: Astrospot.ro
    Кому: euromedia@mail.ru
    23/07/2012, 01:03


    Pentru ca esti membru pe siteul nostru, de ziua ta iti oferim gratuit cateva informatii despre ceea ce te asteapta in viitor.

    La multi ani HAUCA NICOLAE !


    Anul acesta activitatea mentala si intelectuala este crescuta. Esti mai prudent, capabil de a-ti analiza actiunile cu mult inainte de a intreprinde ceva. Atentia ta la detalii este crescuta si este o perioada buna pentru studiu si imbunatatirea conditiilor de munca. Poti fi preocupat de starea sanatatii si de nutritie. Incearca sa nu iti neglijezi propriile tale interese. Vei descoperi ca ceea ce faci in acest an pentru a servi intereselor celorlalti iti va aduce beneficii in viitor. Ai grija sa nu te ingropi prea mult in munca deoarece te poti pierde in detalii si poti sa iti risipesti energiile analizand date neimportante. Odata ce ai luat o decizie este bine sa o mentii.

    Daca in general esti o persoana mai putin meticuloasa acum poti sa te ocupi de munca de detalii, de organizare atat mentala cat si in proiectele tale. Daca in general esti o astfel de persoana atunci trebuie sa gasesti o modalitate pentru a-ti echilibra activitatile mentale cu cele fizice. In ceea ce priveste activitatea sociala esti mai retras si trebuie sa eviti sa te izolezi, sa devii critic deoarece vei avea parte de instasifactii. Cateodata te ingrijorezi fara sa fie necesar si te indoiesti de deciziile luate. Esti modest si iti lipseste increderea in propria ta persoana si renunti destul de usor in fata dificultatilor. Succesul este facilitat de munca, colaboratori sau de angajati.

    Din punct de vedere fizic te poti confrunta cu nervozitate, probleme intestinale, insomnie si ar fi bine sa eviti ingrijorarile excesive. Evita activitatile competitive. Ai tendinta de a-ti imbunatati sanatatea si de a te orienta spre o dieta echilibrata.

    Esecurile tale vor fi cauzate de lipsa de indrazneala sau de incapacitatea de a face fata efortului. Ceea ce in alti ani nu te-a deranjat acum poate sa devina o problema. In ceea ce priveste relatiile de parteneriat s-ar putea sa nu vezi lucrurile cu prea mare claritate si trebuie sa eviti sa iei decizii in aceasta directie acum.

    In ceea ce priveste comunicarea si activitatile tale zilnice poti sa te astepti insa la unele impedimente. Cum poti depasi aceste obstacole si care este sursa lor poti afla din Solara ta completa pentru aceasta perioada. Si daca te intrebi unde este sursa norocului tau, este legata de modul in care vei stii sa te valorifici (Partea Norocului se afla in casa a 2-a), iar zona pe care o poti dezvolta cel mai bine este cea legata de ambitiile tale eprsonale, de recunoastere (Jupiter se afla in casa a 10-a). Afla cum poti valorifica aceste lucruri din Solara ta.
    Daca vrei sa afli mai multe poti sa achizitionezi raportul complet cu evenimentele anului pentru datele pe care le ai in acest cont.

    Textul din acest email este valabil daca de ziua ta te afli in localitatea in care te-ai nascut, daca te afli altundeva, atunci cand vei cumpara raportul alege orasul in care iti petreci ziua de nastere.
    Poti sa verifici aici principalele influente in cazul in care ai petrecut ziua de nastere in alta localitate.

    RăspundețiȘtergere
  5. С Новым Годом! ;)
    От кого: "Gallery.ru"

    Администрация Gallery.ru прекрасно знает, что сегодня за событие.
    В связи с этим, сердечно поздравляет вас с прекрасным появлением на свет и желает вам здоровья (а его не купишь) и лишнего миллиона долларов США.

    С Уважением,
    Аркадий Кулев
    Администрация Gallery.ru

    RăspundețiȘtergere
  6. Гудак Александр , в 10:29 23.07.2012 http://photospilka.com/index.php?option=com_magic_gal&task=img&id=90861

    В этот день и в этот год,
    Каждое мгновенье
    Пусть смеется и поет
    Славный день рожденья.

    Пусть друзья не подведут
    И судьба не сникнет,
    И незримых тяжких пут
    В жизни не возникнет.
    Мы желаем всей душой:
    Пусть все будет хорошо!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dana Dana
    Кому: Nicolae Hauca
    22 июля 2012, 22:46
    Va dorim ani multi si buni,cu sanatate si bucurii de la toti cei dragi!.
    Petrecere frumoasa!
    Fam.Baltig jr.,Baltig Nistor si Anisia.
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mon, 23 Jul 2012 11:02:33 +0300 от НСФХУ :
    Пользователь roskon оставил новый комментарий
    Щиро вітаю з Днем НАРОДЖЕННЯ!!!Здоров‘я, натхнення і ентузіазму на довгі роки!
    Администрация сайта НСФХУ.
    КОНДРАТ Ростислав , в 11:02 23.07.2012

    RăspundețiȘtergere
  9. Ставчанська Кіра , в 11:20 23.07.2012
    Коля, с годовщиной тебя! и с открытием персоналки! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Микола Петрович , c Днем Народження
    От кого: Mircea Popoveniuc
    Кому: euromedia@mail.ru
    Сегодня, 20:12

    Шановний Микола Петрович,


    С Днем Народження


    і


    всього самого найкращого !


    Мірчя Поповинюк

    RăspundețiȘtergere
  11. От кого: Carmen-Veronica Steiciuc
    Кому: Nicolae Hauca
    Сегодня, 00:43

    La multi ani cu sanatate si noroc in toate!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ольга
    Кому: Микола Гавка
    Сегодня, 22:29
    Имеет все свое значенье - и ход времен, и ход вещей.Примите наши поздравленья в великолепный юбилей! Поднимем полные бокалы , чтоб наступил Ваш звездный час, чтоб любовь не остывала , надежда окрыляла Вас.Вы выглядите всем на дивоо,прекрасен мудрый ясный взгляд.Желаем Вам прожить красиво , легко вторые 50!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Лия Мороз (Стурко)

    С ПРОШЕДШИМ ЮБИЛЕЕМ!!!МНОГИХ ЛЕТ ЗДОРОВЬЯ-СЧАСТЬЯ,ЛЮБВИ,УДАЧИ,МИРА,ЦВЕТОВ И УЛЫБОК !!!УРА !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Лилия Ботлунг Чевка

    Nicolai, la mulţi ani! Să fii sănătos şi să fii mereu în paza Domnului!

    RăspundețiȘtergere
  15. От кого: seni ioan
    Кому: Euromedia Bucovina
    Сегодня, 23:22
    La Mulţi Ani Nicolae Hauca, multă sănătate, bucurii şi împliniri cât mai multe... Stimă, prof. Ioan Seni.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cu întârziere,domnule Nicolae, primiți sincere felicitări de la o modestă învățătoare de la țară.Să primiţi petala vârstei ca pe o binecuvântare. Ea să vă fie rod al bucuriei şi speranţei! Credinţa şi iubirea să vă însoţească pretutindeni, iar împlinirea s-o întâlniţi la orişicare pas. Steaua ocrotitoare să lumineze mereu asupra Dumneavoastră şi a celor dragi inimii Dumneavoastră.
    La mulţi ani fericiţi!

    RăspundețiȘtergere