Ascultă Online Radio Cernăuți

11 dec. 2019

Vă invităm și în această seară (11 decembrie) la o nouă ediție a emisiunii „Rezumat”

Dragi prieteni! Vă invităm și în această seară (11 decembrie) la o nouă ediție a emisiunii „Rezumat” ce va fi difuzată pe postul de televiziune TVA din Cernăuți, la ora 20.00, cu reluare pe Facebook la 20.30 și, mai târziu, pe You Tube. Vom discuta despre perspectivele studierii limbii române cu doamna Cristina Paladian, doctor în filologie la Catedra de filologie română și clasică a Universității Naționale „Iuriy Fedkovîci” din Cernăuți și doamna Felicia Vrânceanu, doctor în filologie, care ne va prezenta câteva momente privind vorbirea corectă.
Totodată, vă amintim că la emisiunea «Панно Кохання» („Doamna Dragoste”) pot fi comandate felicitări cu melodii și subtitre în limba română pentru cei dragi. (Relații suplimentare: gazetadeherta@gmail.com, tel. +380506274156 Vasile Bâcu)
Canalul TVA poate fi vizionat direct din pagina sa de Internet - https://tva.ua/onair/, sau conform parametrilor satelitului indicați în imaginea atașată.
Totodată, vă amintim că la emisiunea «Панно Кохання» („Doamna Dragoste”) pot fi comandate felicitări cu melodii și subtitre în limba română pentru cei dragi. (Relații suplimentare: gazetadeherta@gmail.com, tel. +380506274156 Vasile Bâcu)Canalul TVA poate fi vizionat direct din pagina sa de Internet - https://tva.ua/onair/, sau conform parametrilor satelitului indicați în imaginea atașată.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu