Ascultă Online Radio Cernăuți

10 apr. 2013

VĂ INVITĂM LA BIBLIOTECA DE CARTE ROMÂNEASCĂ





3 comentarii:

  1. Re: VEŞTI DIN NORDUL BUCOVINEI ...

    Stimate domnule Hauca,
    Nici de asta data nu mi-a fost primit sa postez pur si simplu comentariul - si va sfatuiesc sa gasiti un mod de acces mai simplu decat acestea dificile - si de aceea trimit si de asta data comentariul meu ca raspuns la mesajul dvs.
    Cu apreciere,Lucia Olaru Nenati

    "Felicitari si urari de viata lunga si plina de succese. Ma bucur mult sa vad aceasta imagine dupa ce decenii intregi nici nu se putea visa la asa ceva si-mi amintesc ca de ori cate ori aduceam, cu multe emotii, carti romanesti la Cernauti, acestea nu aveau unde sa fie pastrate in asa fel incat sa poata fi folositoare intregii comunitati romanesti. E deci acesta un moment istoric fast si important care-mi ingaduie sa pot visa si la un viitor in care marele palat al Societatii pentru Cultura si Literatura Romana in Bucovina sa se intoarca la proprietarii sai de drept. Lucia Olaru Nenati"

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari; Nicolae ,sunt convins ca realizarea bibliotecii este de fapt realizarea unui vis.Stindardul trebuie tinut cat mai sus.Natia romaneasca trebuie sa se intareasca, macar la voi; la noi strainii si tradatorii vor sa o distruga.
    Am o intrebare: De ce ,strada se numeste 28 iunie ?
    Cu consideratie : G.Mocanu

    RăspundețiȘtergere