Ascultă Online Radio Cernăuți

29 nov. 2019

Ziua națională a României, sărbătorită la Cernăuți pe 29 noiembrie 2019

CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI LA CERNĂUȚI 

La mulți ani România! ❤️💛💙
Românii din Cernăuți, Ucraina au sărbătorit Ziua Națională a României pe data de 29 noiembrie 2019 prin depuneri de flori la monumentul poetului nepereche Mihai Eminescu si au participat la recepția oficială organizată de Consulatul General al României la Cernăuți.
Delegații din România, reprezentanți ai mediului asociativ românesc și reprezentanți ai puterii locale, alături de diplomații români, au depus coroane și jerbe de flori la monumentul poetului național Mihai Eminescu din centrul orașului Cernăuți și la poetul TARAS ȘEVCENCO.
Recepția oficială, organizată de Consulatul General al României la Cernăuți a reunit românii din regiune, reprezentanții ai autorităților locale, oaspeți din România, pentru a spune „La mulți ani” poporului român și României cu prilejul Zilei Naționale.
În cadrul recepției, Irina Loredana Stănculescu, consulul general al României la Cernăuți, a felicitat comunitatea românească cu prilejul acestei sărbători istorice, de o mare importanță pentru România și pentru românii de pretutindeni si a oferit mențiuni de excelență pentru merite deosebite în promovarea spiritualității românești, a culturii, tradițiilor și limbii române reprezentanților asociațiilor, presei, culturii, învățământului românesc din regiunea Cernauti.
Ansambluri folclorice din regiune au venit la această sărbătoare cu cântece și joc.
Consulatul General al României la Cernăuți. Ucraina, aduce cele mai sincere felicitări tuturor românilor cu prilejul acestei sărbători naționale. La mulți ani, România! La mulți ani, români de pretutindeni!



Astăzi, 29 noiembrie la Cernăuți eate sărbătorită Ziua națională a României

Astăzi, 29 noiembrie 2019, la Cernăuți eate sărbătorită Ziua națională a României prin depuneri de flori la monumentul poetului nepereche Mihai Eminescu urmând recepția oficială organizată de Consulatul General al României la Cernăuți, informează Agenția BucPress.
Delegații din România , reprezentanți ai mediului asociativ, românii din Cernăuți și reprezentanții puterii locale au depus coroane și jerbe de flori la monumentul poetului național Mihai Eminescu din centrul orașului Cernăuți. Evenimentul având loc în colaborare cu Societatea pentru Cultura și Literatura Română în Bucovina „Mihai Eminescu”.
În seara zilei de 29 noiembrie urmând o recepție oficială, organizată de Consulatul General al României la Cernăuți reunind românii din regiune, reprezentanții autorităților locale, oaspeți din România, pentru a spune „La mulți ani” poporului român și României cu prilejul Zilei Naționale.
Agenția BucPress – www.bucpress.eu
FOTO   SI  MATERIALE  VIDEO   DE  NICOLAE  HAUCA 

Românii din Cernăuți au sărbătorit Ziua națională a României prin depuneri de flori la monumentul poetului nepereche Mihai Eminescu, urmând o recepție oficială organizată de Consulatul General al României la Cernăuți.


Delegați din România, reprezentanți ai mediului asociativ românesc și reprezentanți ai puterii locale, alături de diplomații români, au depus coroane și jerbe de flori la monumentul poetului național Mihai Eminescu din centrul orașului Cernăuți.
A avut loc o recepție oficială, organizată de Consulatul General al României la Cernăuți, reunind românii din regiune, reprezentanții ai autorităților locale, oaspeți din România, pentru a spune „La mulți ani” poporului român și României cu prilejul Zilei Naționale.
În cadrul recepției, Irina Loredana Stănculescu, consulul general al României la Cernăuți, a felicitat comunitatea românească cu prilejul acestei sărbători istorice, de o mare importanță pentru România și pentru românii de pretutindeni. Consulatul General al României la Cernăuți a oferit mențiuni de excelență pentru merite deosebite în promovarea spiritualității românești, a culturii, tradițiilor și limbii române reprezentanților asociațiilor, presei, culturii, învățământului românesc din regiunea Cernăuți 
Agenția BucPress – www.bucpress.eu
FOTO   SI  MATERIALE  VIDEO   DE  NICOLAE  HAUCA





















TEX de TAgenția BucPress – www.bucpress.eu

FOTO   SI  MATERIALE  VIDEO   DE  NICOLAE  HAUCA 

MAI  MULTE  FOTO  VEZI  AICI:

3.FOTO - https://www.facebook.com/nicolae.hauca/media_set?set=a.10214134418066009&type=3

4. FOTO -
https://www.facebook.com/nicolae.hauca/media_set?set=a.10214138056676972&type=3&uploaded=41

 2.FOTO - 

https://www.facebook.com/nicolae.hauca/media_set?set=a.10214134095737951&type=3 1.FOTO - https://www.facebook.com/nicolae.hauca/media_set?set=a.10214131691037835&type=3&uploaded=38 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu