Ascultă Online Radio Cernăuți

27 mar. 2012

ИГОРЬ МОЛОТКИН. Персональная фотовыставка.

«МАЛЬОВНИЧА БУКОВИНА» 27 березня 2012 року в залі Учбово-методичного центру культури Буковини відкрилась чергова персональна виставка відомого чернівецького фотохудожника Ігоря Молоткіна «Мальовнича Буковина».
На виставці представлено понад 50 робіт, виконаних в різні часи та в різних техніках, це своєрідний «фотозвіт» діяльності майстра за останні 10 років.
Ігор Молоткін за дитинства захоплювався фотографією, пішохідним та водним туризмом. Цьогорічна фотовиставка – певний симбіоз цих захоплень, правдива розповідь про красу рідних місць, своєрідна спроба висловити дяку й шану тій землі, на якій мав честь народитись.
Привітати майстра з черговою виставкою прийшли друзі та колеги по «фотографічному цеху» . В. о. директора УМЦКБ Дарина Яремчук та всі присутні висловили щиру подяку пану Ігорю за позитив і тепло його робіт, які він вже вкотрий раз репрезентував своїм поціновувачам. Сподіваємось, що подальша творча праця цього обдарованого фотомитця буде радувати і надалі всіх шанувальників мистецтва фотографії цікавими знахідками та різножанровими роботами.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu