Ascultă Online Radio Cernăuți

21 iun. 2017

PE ARIPI DE CÂNTEC




Centrul Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi” din Cernăuţi organizează în după amiaza zilei de 23 iunie un spectacol folcloric româno-ucrainean sub genericul  „Dialogul inimilor”, susţinut de două ansambluri  etnofolclorice „Fetele din Bucovina” аl Societăţii pentru Cultură Românească „Mihai Eminescu” şi    «Буковиночка» de la Catedra de Muzică a Universității naționale „Iurii Fedkovyci” din Cernăuți.
Între cele două colective, conduse de  Luminiţa Demianic si Iarina Vyshpinska s-au stabilit frumoase relații de colaborare, fiecare având în repertoriul său cântece românești și ucrainene. Spectacolul folcloric se va desfășura în sala „Bucureşti” a Centrului, situate pe strada pietonală a Cernăuțiului, Kobyleanska, 9.
În afară de cântecele interpretate de cele două ancambluri vocale etnofolclorice în programul spectacolului sunt incluse și cântece populare românești și ucrainene interpretate de cunoscuții soliști vocali bucovineni Irina Stîţi, Gheorghe Posteucă, Taia Strugaru și Dumitru Caulea.
Sunt invitați toți admiratorii cântecului popular românesc și ucrainean.
Intrarea liberă.
Începutul la ora 16.30

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu