Ascultă Online Radio Cernăuți

8 feb. 2016

A fost semnat acordul cu privire la cea de a 27-ea ediție a Festivalului Internațional de Folclor "Întâlniri Bucovinene".

Despre această pe paginile sale de pe rețelele sociale scrie Tatyana Tatarchuk, șeful Secției de dezvoltare regională și monitorizare financiară în consiliul regional Cernăuți.
Tatiana a spus, că acordul a fost semnat în orașul maghiar Bonyhád . Cele 5 delegații ale țărilor organizatoare au semnat documentul, care definește regulamentul festivalului pentru întregul an. În ziua semnării reprezentanții din Polonia, Ucraina, Moldova, România și Ungaria au discutat despre formatul și caracteristicile festivalului. La Cernăuți în 2016 Festivalului Internațional de Folclor 
"Întâlniri Bucovinene"va avea loc între 16-17 iulie.
"Suntem de părere, că  vom crea   o adevărată sărbătoare a folclorului în muzeu satului sub cerul liber, prezentând și bucătăriile naționale ale țărilor participante. Festivalul va    avea  un  caracter de caritate. Partenerilor  străini le-a plăcut ideea, sperăm că vom reuși", - Spune Tatiana Tatarchuk (la  dreapta).







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu